Tijd voor een (nieuwe) website?

Meer dan 1 biljoen websites online, maar niet die van jou… En dat terwijl een website bijhouden zo eenvoudig is. Dat moet anders. Ik help je graag op weg. Niet alleen met een nieuwe site, maar ook met een duwtje in de rug om je plek op het internet te vinden.

Het gratis content managementsysteem WordPress heeft een eigen website voor iedereen binnen handbereik gebracht. Een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee je ook zonder technische kennis in een handomdraai je eigen producten en diensten via het internet kunt aanbieden.

Maar toch blijft dat actiepunt ‘Eigen website’ maar bovenaan je actielijstje staan. Alle informatie over de bijbehorende databases en php-codes beginnen je al te duizelen voordat je goed en wel bent begonnen.

Ik help je graag op weg:

  1. Samen brengen we je wensen in kaart.
  2. Ik stuur je een voorstel voor een design.
  3. Je nieuwe website wordt gemaakt.
  4. Tekstueel zorg ik voor een frisse B1-wind.
  5. We zetten samen de puntjes op de i.
  6. Jij gaat aan de slag met je nieuwe website.

Moeilijk moeten we vooral niet doen. Ook niet over de prijs. Voor slechts € 200 (exclusief BTW) zet ik een basiswebsite voor je op. Geschikt voor mobiel gebruik en voorzien van een digitaal contactformulier. Ik maak daarbij gebruik van één van de vele gratis en kant-en-klare templates die beschikbaar zijn voor WordPress. Het enige wat jij hoeft te doen, is voor wat mooie foto’s zorgen. Na oplevering blijft de website volledig in jouw beheer en kun je helemaal zelf aan de slag. En heb je toch extra ondersteuning nodig, dan help ik graag.

Heb je al een website, maar begin je je met de dag te ergeren aan jouw online visitekaartje? Dan is dit ook een goed moment om die laatste stap te zetten.

Laten we eerst vrijblijvend afstemmen over de mogelijkheden. Stuur me gerust een bericht.