Portfolio

Al bijna twintig jaar houd ik mij bezig met het schrijven van teksten, verslagen en interviews en het maken van websites. Ik help ook jou graag bij het schrijven van de juiste teksten. Of met een website geschikt voor jouw bedrijf, vereniging, hobby of andere interesse.

Als freelance-journalist heb ik mij toegelegd op het schrijven van de juiste teksten. Voor diverse (grote) werkgevers heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven van teksten die aansluiten bij de doelgroep. Begrijpelijke teksten die hun doel bereiken. Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan voor een groot aantal multimediale projecten

Behalve het schrijven van gebruiksvriendelijke, begrijpelijke en doeltreffende teksten ben ik ook actief als sportjournalist. Voor de online portal van sportkoepel NOC*NSF heb ik onder meer verslag gedaan van de Olympische Spelen van 2002 en 2004. Maar ik heb me vooral toegelegd op het honkbal en softbal. Voor verschillende media heb ik geschreven over wedstrijden van nationale teams en Nederlandse clubs op grote internationale toernooien geschreven. Wedstrijdverslagen heb ik afgewisseld met nieuwsberichten en interviews.

Ook heb ik een groot aantal websites gerealiseerd. De laatste jaren met een specialisatie op WordPress. Ben jij op zoek naar een nieuwe site? Ik help je graag. En dan kan ik ook meteen de teksten voor je op een doeltreffende wijze herschrijven. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie.