Drie nieuwe websites opgeleverd

Eens in de zoveel tijd is het goed om naar je website te kijken en te bedenken of hij nog pas bij wat je wilt zeggen. En dan kan het geen kwaad om je website helemaal om te gooien. De techniek gaat snel en er zijn altijd wel nieuwe features die je website nog beter maken.

Dat geldt natuurlijk ook voor mijzelf. Mijn eigen website Beatwriter.nl was alweer een aantal jaren oud. En dus tijd voor iets nieuws. Met een aantal kleine aanpassingen kun je een bestaande pagina al snel een heel ander en fris uiterlijk geven.

Maar er is meer…

Gelukkig is er altijd meer. Want ik kreeg gelijk de kans om ook twee andere websites onder handen te nemen. Eén website heb ik over kunnen zetten naar WordPress. Hierdoor wordt het beheer in de toekomst een stuk eenvoudiger. En dat neemt niet alleen veel zorgen weg, maar zorgt er ook voor dat je jouw website veel vaker actueel houdt. En dat is altijd een goede ontwikkeling.

De andere website was al gemaakt in WordPress. Een nieuw uiterlijk is dan zo gemaakt. Voor alle drie de websites heb ik nadrukkelijk gekozen voor veel lichte kleuren. Dat geeft een rustigere uitstraling, waardoor de boodschap van de website beter overkomt. En door goed gebruik te maken van foto’s kun je een website alsnog de kleur geven die het nodig heeft.