Nieuwe website voor het museum

Het Honkbal en Softbal Museum in Haarlem werd bij de opening in de jaren ’80 het eerste bondsmuseum van Nederland met zelfs de eerste Hall of Fame van Europa. Voor het museum bouwde ik een volledig nieuwe website.

Het Honkbal en Softbal Museum is de plek waar de geschiedenis van het honkbal en softbal samenkomt. Het museum is te vinden onder de tribunes van het Pim Mulierstadion in Haarlem. Een voor honkbal iconische plek. Maar op het internet had het museum nog geen goede eigen website.

Nieuwe site, nieuw adres

In opdracht van Stichting Nederlands Honkbal en Softbal Museum mocht ik hier verandering in brengen. De nieuwe website heeft ook een nieuw webadres gekregen: www.honkbalensoftbalmuseum.nl.

Met de site heeft het Honkbal en Softbal Museum nu niet alleen een visitekaartje gekregen, maar heeft het stichtingsbestuur ook de kans om de site zelf makkelijk bij te werken.

Unieke Eregalerij

De KNBSB werd in 1983 de eerste bond in Nederland met een eigen Eregalerij. Deze Hall of Fame was bovendien de eerste in Europa. In de nieuwe website van het Honkbal en Softbal Museum heeft de Eregalerij een volwaardige plek gekregen.

Ik heb de website verder voorzien van een aantal interessante features. Daarmee heeft het museum aan de voorkant een moderne uitstraling, maar is de site aan de achterkant op heel eenvoudige manier bij te werken. Wil je ook weten hoe ik jou kan helpen bij een nieuwe website? Stuur me gerust een berichtje.