Blog

Nieuwe website voor het museum

Het Honkbal en Softbal Museum in Haarlem werd bij de opening in de jaren ’80 het eerste bondsmuseum van Nederland met zelfs de eerste Hall of Fame van Europa. Voor het museum bouwde ik een volledig nieuwe website.

Lees verder

Heldere taal: wel zo duidelijk

Wat mag nu nog wel? En wat niet? Waar kan iemand terecht met vragen? En welke regelingen zijn beschikbaar? In deze coronacrisis is heldere informatie belangrijker dan ooit. Met duidelijke taal bereik je nog beter jouw doel.

Lees verder

Het profavontuur van een Nederlandse honkballer

Bert Blijleven maakte op 5 juni 1970 zijn debuut als pitcher in de Major League voor Minnesota Twins. Zo’n 48 jaar later wil honkballer Donny Breek maar wat graag in de voetsporen treden van deze in Zeist geboren Hall of Famer. Voor het jaaroverzicht van de KNBSB schreef ik een inkijkje in de start van zijn profcarrière.

Lees verder

Terugblik met kampioenen

Van een wereldkampioenschap softbal tot unieke World Series met Koninkrijk-spelers Xander Bogaerts en Kenley Jansen tegenover elkaar. Ook in 2018 gebeurde er ontzettend veel op honkbal- en softbalgebied. Deze maand bracht de KNBSB een uitgebreid jaaroverzicht uit waarvoor ik ook een aantal artikelen heb geschreven.

Lees verder

Drie nieuwe websites opgeleverd

Eens in de zoveel tijd is het goed om naar je website te kijken en te bedenken of hij nog pas bij wat je wilt zeggen. En dan kan het geen kwaad om je website helemaal om te gooien. De techniek gaat snel en er zijn altijd wel nieuwe features die je website nog beter maken.

Lees verder